Stijladvies

Woonkamer stijladvies

Je woonkamer is de plek waar je ontspant en tijd doorbrengt met familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat deze ruimte stijlvol en comfortabel is. Toch zijn veel mensen ontevreden met hun Woonkamer. Met deze tips is er geen excuus meer voor uitstel. There’s always room for change!

Woonkamer
Worry free je woonkamer stylen

Grote collectie aan woonwinkels

Worry free je woonkamer stylen

Bij de Woonboulevard Breda vind je een uitgebreid assortiment aan meubels, accessoires en decoratie om jouw woonkamer perfect te stylen. Van banken en fauteuils tot aan verlichting en kunstwerken, de Woonboulevard Breda heeft alles in huis om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met een grote collectie aan woon winkels, is het vinden van de juiste items voor jouw woonkamer een fluitje van een cent. Kom langs en ontdek zelf waarom de Woonboulevard Breda de perfecte bestemming is voor jouw interieurwensen.

Stijladvies & extra's

Tips voor het stylen van je woonkamer

Begin met de juiste meubels
1  van  5

Begin met de juiste meubels

Het kiezen van de juiste meubels is de sleutel tot het creëren van een samenhangend geheel. Begin met het kiezen van een bank die past bij jouw smaak en stijl. Kies daarna andere meubels die passen bij de bank, zoals een fauteuil, bijzettafeltjes en een salontafel.

Kies een kleurenpalet
1  van  5

Kies een kleurenpalet

Kies een kleurenpalet dat past bij jouw smaak en stijl. Ga voor neutrale kleuren zoals beige, grijs of wit als je een rustige uitstraling wilt creëren. Als je van een gewaagdere uitstraling houdt, ga dan voor felle kleuren zoals rood, blauw of geel. Zorg ervoor dat de kleuren van de meubels en accessoires goed bij elkaar passen.

Voeg textuur en patronen toe
1  van  5

Voeg textuur en patronen toe

Textuur en patronen kunnen helpen om je woonkamer meer diepte te geven. Voeg bijvoorbeeld een wollen deken toe aan de bank of leg een pluizig vloerkleed neer. Combineer verschillende patronen en texturen om een interessante en uitnodigende uitstraling te creëren.

Maak gebruik van verlichting
1  van  5

Maak gebruik van verlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het stijlen van je woonkamer. Kies verlichting die past bij jouw stijl en zorg voor voldoende licht in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een mooie hanglamp of tafellamp.

Accessoires maken het af
1  van  5

Accessoires maken het af

Accessoires kunnen je woonkamer echt afmaken. Voeg bijvoorbeeld kussens en plaids toe aan de bank, zet een mooie vaas met bloemen op tafel of hang een kunstwerk aan de muur.

Geef je woonkamer een make-over voor ieder budget

In de videoserie woonXXperts gaat één van onze vaste stylisten met jou shoppen voor een make-over van een ruimte naar keuze. Vervolgens komen we deze spullen ook nog eens bij jou thuis brengen én helpt de styliste je om jouw droom werkelijkheid te laten worden door alle items precies te stylen volgens de uitgekozen stijl. Wij laten jou weer XXL genieten van jouw huis! Of je nu niet weet hoe je een ruimte moet indelen, het lastig vindt om kleur te gebruiken, jij en je partner een totaal andere smaak hebben of dat je simpelweg wel wat stijladvies kan gebruiken: onze stylisten staan voor jou klaar. Aan de hand van inspiratie, een moodboard en het shoppen op Woonboulevard Breda XXL stellen jullie samen een nieuw interieur op, waar jij weer jaren en jaren mee vooruit kan. 

#Woonboulevardbredaxxl

De winkels voor het stylen van jouw woonkamer