Stijladvies

Kinderkamer stijladvies

De kinderkamer wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Toch zijn veel mensen ontevreden met hun kinderkamer. Met het kinderkameradvies vol budget tips van onze stijliconen is er geen excuus meer voor uitstel. There’s always room for change!

Kinderkamer
Worry free je kinderkamer stylen

Grote collectie aan woonwinkels

Worry free je kinderkamer stylen

Bij de Woonboulevard Breda vind je een uitgebreid assortiment aan meubels, accessoires en decoratie om jouw kinderkamer perfect te stylen. Van boxen tot aan knuffels en kinderwagens, de Woonboulevard Breda heeft alles in huis om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met een grote collectie aan woon winkels, is het vinden van de juiste items voor jouw kinderkamer een fluitje van een cent. Kom langs en ontdek zelf waarom de Woonboulevard Breda de perfecte bestemming is voor jouw interieurwensen.

Stijladvies & extra's

Tips voor het stylen van je kinderkamer

Kies voor een thema
1  van  5

Kies voor een thema

Een thema kan helpen om een consistent en speels gevoel te creëren in de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan een jungle-thema, een prinsessen-thema of een ruimte-thema. Kies een thema dat past bij de interesses van je kind en ga daar creatief mee aan de slag.

Speel met kleuren
1  van  5

Speel met kleuren

Kleuren zijn belangrijk in een kinderkamer. Kies voor kleuren die passen bij het gekozen thema en die een gezellige sfeer creëren. Gebruik verschillende kleuren in de decoratie en accessoires om het geheel speels te maken.

Maak gebruik van opbergruimte
1  van  5

Maak gebruik van opbergruimte

Een kinderkamer kan al snel rommelig worden. Zorg daarom voor voldoende opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan een kledingkast, opbergbakken of een boekenplank. Door de opbergruimte op een speelse manier te integreren in de kamer, zorg je ervoor dat het een leuke toevoeging is aan de kamer.

Kies voor een kindvriendelijke inrichting
1  van  5

Kies voor een kindvriendelijke inrichting

Een kinderkamer moet veilig zijn voor kinderen om in te spelen. Kies daarom voor meubels die kindvriendelijk zijn en gebruik veilige materialen. Denk bijvoorbeeld aan ronde meubels zonder scherpe randen en kussens zonder harde knopen.

Maak het persoonlijk
1  van  5

Maak het persoonlijk

Maak de kinderkamer persoonlijk door gebruik te maken van decoratie en accessoires die passen bij de interesses van je kind. Hang bijvoorbeeld posters op van hun favoriete film of boek, of gebruik speelgoed als decoratie.

Geef je woonkamer een make-over voor ieder budget

In de videoserie woonXXperts gaat één van onze vaste stylisten met jou shoppen voor een make-over van een ruimte naar keuze. Vervolgens komen we deze spullen ook nog eens bij jou thuis brengen én helpt de styliste je om jouw droom werkelijkheid te laten worden door alle items precies te stylen volgens de uitgekozen stijl. Wij laten jou weer XXL genieten van jouw huis! Of je nu niet weet hoe je een ruimte moet indelen, het lastig vindt om kleur te gebruiken, jij en je partner een totaal andere smaak hebben of dat je simpelweg wel wat stijladvies kan gebruiken: onze stylisten staan voor jou klaar. Aan de hand van inspiratie, een moodboard en het shoppen op Woonboulevard Breda XXL stellen jullie samen een nieuw interieur op, waar jij weer jaren en jaren mee vooruit kan. 

#Woonboulevardbredaxxl

De winkels voor het stylen van jouw kinderkamer