Stijladvies

Eethoek stijladvies

De eethoek is een belangrijke plek in huis waar je samenkomt om te eten en te praten. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte er gezellig en stijlvol uitziet.

Eethoek
Worry free je eethoek stylen

Grote collectie aan woonwinkels

Worry free je eethoek stylen

Bij de Woonboulevard Breda vind je een uitgebreid assortiment aan meubels, accessoires en decoratie om jouw eethoek perfect te stylen. Van tafels en eetstoelen tot aan servies en placemats, de Woonboulevard Breda heeft alles in huis om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met een grote collectie aan woon winkels, is het vinden van de juiste items voor jouw eethoek een fluitje van een cent. Kom langs en ontdek zelf waarom de Woonboulevard Breda de perfecte bestemming is voor jouw interieurwensen.

Stijladvies & extra's

Tips voor het stylen van je eethoek

Kies de juiste tafel
1  van  5

Kies de juiste tafel

De eettafel is het middelpunt van de eethoek. Kies daarom een tafel die past bij de grootte van de ruimte en bij jouw stijlvoorkeuren. Ga bijvoorbeeld voor een houten tafel voor een warme uitstraling, of een glazen tafel voor een moderne touch.

Combineer stoelen
1  van  5

Combineer stoelen

Stoelen hoeven niet allemaal hetzelfde te zijn. Combineer verschillende stoelen voor een speels effect. Kies bijvoorbeeld voor stoelen met verschillende kleuren of vormen. Zo creëer je een unieke eethoek die past bij jouw persoonlijke stijl.

Maak gebruik van decoratie
1  van  5

Maak gebruik van decoratie

Decoratie is een belangrijk onderdeel van de eethoek. Kies voor decoratie die past bij de stijl van de eethoek, zoals een mooi tafelkleed, bijpassende placemats of een vaas met bloemen.

Verlichting
1  van  5

Verlichting

Verlichting kan de sfeer van de eethoek bepalen. Kies daarom voor een lamp die past bij de stijl van de eethoek en die voldoende licht geeft om te kunnen eten. Hang de lamp boven de eettafel voor een gezellige sfeer.

Vloerkleed
1  van  5

Vloerkleed

Een vloerkleed onder de eettafel kan zorgen voor een gezellige en warme uitstraling. Kies voor een vloerkleed dat past bij de stijl van de eethoek en groot genoeg is voor alle stoelen.

Geef je woonkamer een make-over voor ieder budget

In de videoserie woonXXperts gaat één van onze vaste stylisten met jou shoppen voor een make-over van een ruimte naar keuze. Vervolgens komen we deze spullen ook nog eens bij jou thuis brengen én helpt de styliste je om jouw droom werkelijkheid te laten worden door alle items precies te stylen volgens de uitgekozen stijl. Wij laten jou weer XXL genieten van jouw huis! Of je nu niet weet hoe je een ruimte moet indelen, het lastig vindt om kleur te gebruiken, jij en je partner een totaal andere smaak hebben of dat je simpelweg wel wat stijladvies kan gebruiken: onze stylisten staan voor jou klaar. Aan de hand van inspiratie, een moodboard en het shoppen op Woonboulevard Breda XXL stellen jullie samen een nieuw interieur op, waar jij weer jaren en jaren mee vooruit kan. 

#Woonboulevardbredaxxl

De winkels voor het stylen van jouw eethoek