Ontdek de smaakvolle eetgelegenheden

Woonboulevard Breda

De Woonboulevard Breda biedt niet alleen een uitgebreid aanbod aan meubel- en woonwinkels, maar is ook de perfecte plek om een hele dag te vertoeven dankzij de diverse horeca gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, op de Woonboulevard Breda vind je voor ieder wat wils.

Woonboulevard Breda

#Woonboulevardbredaxxl

Horeca op de Woonboulevard Breda

Geniet van een heerlijke lunch

Geniet van een heerlijke lunch

Begin je dag met een heerlijk ontbijt of lunch bij Brasserie Kruisvoort 46, waar je kunt genieten van een ontspannen sfeer en een uitgebreide kaart met smakelijke gerechten. Voor een snelle en smaakvolle Franse touch kun je terecht bij Delifrance, waar je kunt kiezen uit een breed assortiment verse broodjes en gebak.

Tal van andere mogelijkheden

Tal van andere mogelijkheden

Heb je een bezoek aan Ikea gepland? Vergeet dan niet een pauze te nemen in het restaurant, waar je kunt genieten van Zweedse lekkernijen zoals de beroemde köttbullar. Voor de liefhebbers van fastfood zijn er ook tal van opties: bij KFC, McDonald's en Subway kun je terecht voor een snelle, maar smakelijke maaltijd.

Met deze diverse eetgelegenheden is de Woonboulevard Breda niet alleen een paradijs voor interieurshoppers, maar ook een ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Kom langs en ervaar zelf de veelzijdigheid van de Woonboulevard Breda!